Over ons

Tattoo Frans Drachten is een ware ervaring voor het laten zetten van een nieuwe of het aanpassen van je huidige tatoeage. In onze studio ervaar je gelijk een ontspannen sfeer en voel je, je gelijk op je gemak. Het laten zetten van een eerste tattoo zal zeker een spannend moment zijn. Tattoo Frans weet goed om te gaan met zulke situaties. Ook in het voortraject, bij het kiezen van een Tattoo geeft Tattoo Frans graag advies op basis van je persoonlijke wensen. Zo krijg je uiteindelijk een resultaat waar je trots op mag zijn.

Persoonlijk contact is één van onze sterke punten, wij raden dan ook altijd aan om bij ons langs te komen, voor het maken van een afspraak. Wij kunnen in het persoonlijke gesprek namelijk altijd nog advies uit brengen over het plaatsen van de gewenste Tattoo.

Langs komen in onze studio is altijd mogelijk tijdens openingstijden, mocht je onverhoopt niet kunnen tijdens de openingstijden neem dan telefonisch contact met ons op. Om eventueel in de avonduren een afspraak in te plannen.

Tattoo Frans staat bekend om zijn rustige werkwijze en hij vindt het dan ook belangrijk dat de eerste ervaring positief is. Ben je nog niet helemaal uit over je gewenste tatoeage? Kom gerust bij ons langs, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mocht je vragen hebben, loop je ergens tegen aan, of wens je graag advies over een tattoeage? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom bij ons langs in de studio.

Wij krijgen regelmatig telefoon en e-mails binnen met vragen over kosten van een tatoeage.
Helaas kunnen wij u via deze manier niet een prijsopgave geven.
Wij verzoeken u vriendelijk om daarvoor vrijblijvend bij ons langs te komen in onze studio.