Gastartiesten

Per 2019 start Tattoo Frans Drachten met toelaten van Tattoo Artiesten in de studio. Hierdoor maken we het mogelijk om je te laten tattoeeren door een gastariest die een tattoostijl hanteert die perfect past bij de klant. De artiesten die bij Tattoo Frans Drachten worden toegelaten zijn ten alle tijden gescreend en hanteren een kwaliteits-standaard die je van onze studio mag verwachten. 

De tattooartiesten die bij Tattoo Frans Drachten aan het werk gaan komen uit verschillende landen en zijn inmiddels al bekend onder Nederlandse klanten die een positieve ervaring op de werken hebben. Tevens voldoen alle artiesten aan de wettelijke regelgeving op gebied van veiligheid en hygiene. 

Waarom is Tattoo Frans Drachten niet eerder begonnen met Gastartiesten?

De reden hiervan is dat wij eerst wilden onderzoeken of dit een optie is die past binnen onze studio. Na meerdere aanvragen te hebben ontvangen van geintresseerden en aanmeldingen van gastartiesten zijn we tot het besluit gekomen om deze mogelijkheid aan te bieden. We bieden dit aan voor een ieder die specifieke wensen hebben voor de tattoostijl van de betreffende artiest. 

Is het veilig om mij te laten tatoeeren door een gastariest?

Ja zeker, alle artiesten voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en werken met materialen vanuit onze studio die aan alle veiligheids- en hygiene eisen voldoen. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor een gastartiest?

Dit is mogelijk door telefonisch contact met ons op te nemen of bij ons langs te komen in de studio. Aangezien de artiesten werken op specifieke data's zijn er beperkte afspraak mogelijkheden beschikbaar. 

 

Artiesten 2019

Christian

 

Cristian Rodriguez is spaanse tattooariest die kenmerkend tattoo eigenschappen hanteert, hij heeft diverse stijlen zijn voorkeur gaat uit naar realistische werken. Zowel voor de grote werken als de kleine kan je bij Christian terecht.

 

Wanneer is Christian in onze studio aanwezig?

Dinsdag 17, Woensdag 18 en Donderdag 19 december 2019

 

 
 
 
 
 


Werken van Christian